Vilkår for blog

Blog – ewald.dk

Vilkår for kommentarer og debat på bloggen ewald.dk

Lars Ewald forbeholder sig ret til, men er ikke forpligtet til, at redigere eller fjerne kommentarer fra

blogs, der:

– er i strid med gældende lovgivning

– er racistiske eller injurierende

– er skrevet i en grov tone

– udleverer personlige oplysninger

Blogkommentarer skal holde sig til emnet. Uvedkommende og irrelevante kommentarer/indlæg slettes. Det afgøres løbende og fra sag til sag, hvad der er acceptabel opførsel.

Ved at kommentere og skrive indlæg accepterer du, at Lars Ewald herefter frit og fremover kan offentliggøre dit indhold på ewald.dk, brydigennem.nu eller andre platforme og medier, som drives af Lars Ewald.

Lars Ewald udleverer ikke informationer om dig til tredjepart. Dog undtaget situationer hvor en sådan udlevering er påkrævet i henhold til dansk lov, f. eks. i forbindelse med et retsligt efterspil.

Du indestår til enhver tid for, at du er den ophavsretslige ejer af det indhold, du måtte vælge at publicere i kommentarer. Du er til enhver tid selv personlig ansvarlig for alt, hvad du publicerer, og for at du vil holde Lars Ewald (Ewald A/S og LE Group Holding ApS) skadesløs for eventuelle krav fra tredjeperson som følge af din publicering.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.