Handelsbetingelser

Handels-, abonnements- og leveringsbetingelser

Produkter og tjenester udbydes af: Ewald A/S, 6000 Kolding, CVR-nr. 35468846. Kontakt os på admin@ewald.dk

Produkter og tjenester tilbydes via hjemmesiderne ewald.dk og brydigennem.nu, samt begge siders tilknyttede landingpages.

Betaling og levering

Digitale produkter bliver leveret digitalt via e-mail, og kan betales med både VISA, VISADankort, Dankort, Mastercard, American Express, MobilePay eller bankoverførsel. Der er naturligvis ingen betalingsgebyrer, medmindre din kortudsteder har indført et kortgebyr. Du modtager efter dit køb automatisk en kvittering på den e-mailadresse, du har indtastet.

 

Priser og gebyrer

Ydelser og produkter henvender sig både til private og til erhvervslivet, og priser kan derfor være angivet i danske kroner eksklusiv moms og danske kroner inklusiv moms. Der er som udgangspunkt ingen betalingsgebyrer, medmindre der ved den enkelte kreditkorttype er oplyst herom eller indført transaktionsomkostninger af de finansielle aktører. Du modtager efter købet en faktura kvittering på e-mail til den opgivne e-mail adresse.

 

Digitale produkter

Digitale produkter leveres straks efter køb via e-mail eller med adgangskode til et lukket forum, hvor produkterne forefindes og/eller kan downloades fra. Det digitale produkt fremsendes til den email, som køber har indtastet i ordrefeltet i forbindelse med bestillingen.

Digitale produkter er dine til evigt eje, med mindre andet fremgår. Vi forpligter os ikke til at hoste materialet til evig tid. Derfor er det kun dit så længe du husker at downloade materialet til egen opbevaring, såvel som laver en backup, i det tilfælde du skulle miste adgang til det sted, du først downloadede materialet til. Vi lukker dog aldrig ned for adgang til materialet uden minimum 14 dages varsel. Det påfalder altid køber at vedligeholde sin e-mail, så evt. advarselsmails når frem i tide. E-mail adressen kan altid ændres enten ved at maile til admin@ewald.dk eller selv rette den under “din profil”, såfremt du har købt via forum eller abonnement.

 

Afbestilling – Workshops, kurser & events

Afbestilling skal ske skriftligt via email til admin@ewald.dk. Afbestilling er ikke gældende/ bekræftet, før du har modtaget bekræftelse retur via email. Dette vil typisk ske indenfor 24 timer efter modtagelse. Ved afbestilling beregnes et gebyr på 15% af prisen.

Ved mindre end 1 måned til afholdelse kræves 50 % i gebyr af prisen. Ved mindre end 14 dage til afholdelse gives der ingen refusion af prisen.

Du er dog altid velkommen til at overdrage din plads til en anden. Kontakt os da med information om hvem der overtager pladsen.

I tilfælde af, der er tildelt bonusprodukt i forbindelse med et køb, debiteres prisen for bonusproduktet ved refusion. Er prisen for bonusproduktet højere end dét beløb der skal krediteres, udstedes faktura på resterende beløb.

 

Mentorforløb

Ved køb af mentorforløb aftales pris, øvrige forhold og ydelse ved begyndelse af forløbet og det bekræftes af mig pr. mail efterfølgende.

Mentorforløb er en særskilt og eksklusiv mulighed, som baseres på en given tidsperiode og konkrete fastsatte opgaver. Mentorforløb refunderes ikke, heller ikke delvist, idet min tid og ressourcer bliver afsat fra start og er dedikeret til dig og derfor ikke kan afsættes til anden side.

 

Abonnementer og medlemsklubber

For abonnementer og medlemsklubber gælder, at abonnementsprisen, som oplyst på produktsiden, automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode. Kvittering for trækket tilsendes per e-mail. Du modtager en e-mail med bekræftelse på din abonnementstilmelding efter indgåelse af abonnementet. I denne mail er et link, der skal klikkes på for at bekræfte aftalen. Du kan når som helst opsige dit abonnement ved at benytte link i din seneste faktura eller skrive til os på admin@ewald.dk.

Opsigelsen er øjeblikkelig, og efter opsigelsen vil der ikke blive faktureret eller trukket yderligere. Vær opmærksom på, at ønsker du at udmelde dig midt i en periode skal allerede udstedte fakturaer stadig betales.

 

Affiliate links

Jeg har aftale med flere virksomheder som affiliate. Det betyder, at når du benytter og køber igennem et af mine 3-part links, så modtager jeg en mindre procentsats af det beløb du køber for.

Mine affiliate partnere har jeg selv valgt til og jeg kan stå inde for deres arbejde og de ydelser de udbyder. Min status som affiliate partner giver også den bonus for dig, at jeg med mellemrum kan give dig særlig gunstige priser og/eller betingelser.

 

Ændre kort/angive nyt kort

Ønsker du at forny dit kortnummer gøres dette ved at bruge det link, du finder i mailen, som du modtager hver gang du trækkes en transaktion/overførsel. Levering sker som oftest i løbet af få minutter, men i helt særlige tilfælde kan der gå op til fem hverdage.

 

Retur- og fortrydelsesret

Der er 14 dages returret. Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage, så kontakt os på admin@ewald.dk og du vil få pengene retur. Pengene refunderes automatisk til den konto, du har betalt fra. BEMÆRK: Ved køb af digitale produkter, hvor materialet leveres øjeblikket, bortfalder de 14 dages fortrydelsesret.

 

Copyright og rettigheder

Alle rettigheder til workshops, kurser, events, teleklasse og andre digitale produkter tilhører Lars Ewald – læs mere under Copyright. Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt, som angivet under det pågældende produkt. Det vil sige, at materiale udarbejdet til dig eller af dig i forbindelse med et købt produkt naturligvis tilhører dig.

Kort- og betalingstyper

Der tilbydes betaling på forskellige kreditkort – nationale som internationale. Ligeledes mulighed for paypal og mobilepay. Du kan ved køb/bestilling se hvilke muligheder der gør sig gældende for det pågældende produkt.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.