Brydigennem.nu

Metode og holdning der gør en forskel

Igennem årene har jeg mødt mennesker og virksomheder, som af den ene eller anden grund, aldrig er lykkedes med at realisere deres fulde potentiale. Idéer og mål bliver siddende i startskamlen, eller bliver sendt halvforkølede ud i livet.

Det er en super ærgerlig og halvtrist oplevelse, når man hører om manglende resultater på trods af gode idéer, spændende produkter og stærke kompetencer. Når man udefra kan se, hvor enkelt der kunne være sat ind så kursen blev rigtig, så kan man godt forstå, mærke og respektere den frustration der opstår over alt den tid, energi og penge man har brugt – i alt for lang tid.

Man skal huske, at nogle gange er dét at involvere eksterne samarbejdspartnere kan spare én for mange unødvendige udfordringer og medvirke til bedre løsninger. Det lyder enkelt og måske også provokerende, men jeg står på sidelinjen og observerer, at det er sådan, det er!

Jeg vil gerne medvirke til at skabe indsigt, viden og værktøj tidligere i processen, så det ikke nødvendigvis når at gå galt. Derfor har jeg udviklet paraplykonceptet brydigennem.nu, som overordnet handler om forretningsudvikling med fokus på

Med mantraet ”De bedste resultater kommer ikke tilfældigt” sætter jeg fokus på, at evnervilje og handlingkombineret med rette målplan og værktøjer skaber resultater. Min klare målsætning er at bidrage til, at langt flere bruger deres fulde potentiale og kommer godt i mål.

Når du ser logoet for brydigennem.nu skal du vide, at du er garanteret en 100% indsats fra min side. Du skal også vide, at det kræver noget af dig. Skal vi to arbejde sammen om dig eller din virksomhed, så har jeg to meget konkrete krav til dig, nemlig at du viser

Kommer du med den indstilling og vilje, så vil jeg godt garantere dig at du kommer til at lykkes med din forretning – at du bryderigennem.nu

Hvem kan bruge brydigennem.nu?

Det har aldrig været min tanke, at konceptet skulle udelukke nogen, så uanset hvem du er eller hvilken virksomhed du har eller er en del af, så er du naturligvis velkommen.

Brydigennem.nu konceptet passer godt til

growth

Det er et match hvis du:

Der kan være mange andre situationer og udfordringer i forretningen som gør, at du bør overveje at blive en del af brydigennem.nu. Den beslutning afhænger udelukkende af din specifikke situation og din vurdering af, hvorvidt du behøver viden og inspiration for at komme videre.

Brydigennem.nu koster ikke noget og der er ingen formelle forpligtelser.

Handling skaber forvandling

I brydigennem.nu fokuserer og koncentrerer jeg mig om emner, hvor min erfaring og kompetencer kan gøre en forskel for dig.

Brydigennem.nu indeholder værktøjer, metoder, viden og motivation som er formidlet enkelt, konkret og brugbart via blandt andet webinarer, workshops og kurser.

Handling gør forskellen – så jeg glæder mig til at møde dig og sammen med dig skabe den rette handling og den positive forskel

Action now

Hvordan kommer jeg med?

Først og fremmest er det vigtigt at du er tilmeldt mit nyhedsbrev på brydigennem.nu, så får du viden lige i indbakken. Du kan også ansøge om at deltage i min lukkede Facebook gruppe brydigennem.nu (den er så lige HER). Hvor du løbende bliver informeret om det der foregår indenfor Brydigennem.nu og du kan samtidig sparre og dele viden med andre medlemmer.

Ønsker du en afklarende 1:1 samtale med mig om din udfordring eller mål, så tjek gerne ind HER på min mødekalender, hvor du kan booke en personlig tid med mig. Samtalen er GRATIS og naturligvis 100% uforpligtende, men kan give os en begge en forståelse af udfordring og mulige løsning.

Er du klar på dit mål, så er der også den direkte og korte måde på tlf. 31 450 850 og e-mail: lars@ewald.dk.

Husk, at de bedste resultater kommer ikke tilfældigt!

Lars

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og hold dig opdateret om mine kurser

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.