Om Lars

“Sometimes magic is just the right person with the right word at the right time”

-Àngel Lindberg Vázquez

Lidt om mig og faktisk også om dig…

Motivator, coach og sparringspartner står der på mit visitkort. Lækkert mat-sort papir med gyldne bogstaver. Der er bevist kræset for detaljerne, og det er der, fordi jeg har en passion og mission med det, jeg beskæftiger mig med. Det ønsker jeg at stå ved i både udtryk og handling. Ingen jantelov, men bare tro, vilje og glæde ved at udvikle og skabe resultater i samarbejde med andre.

Jeg brænder for at medvirke til, at mennesker og virksomheder bliver i stand til at udnytte deres muligheder, og opnå de resultater, som potentialet rummer. Min rejse, erfaring og viden kommer af mere end 35 års erhvervserfaring på forskellige organisatoriske niveauer og samarbejde med mange forskellige virksomheder og brancher.

Mit fokus og arbejdsfelt startede for lang tid siden, men omkring 2015 blev det mere konkret. Jeg mærkede efter og reflekterede over, at jeg over en lang periode havde oplevet, at i de arbejdssammenhænge, hvor jeg kunne inspirere og formidle; ja der opstod de bedste resultater og en bedste energi. Jeg fik mindst lige så meget energi og motivation tilbage, som jeg selv gav. Der faldt tiøren, og siden den dag har jeg tilstræbt, at mine kompetencer og jeg selv kun er involveret opgaver, hvor den synergi opstår.

Ret enkelt, så skal jeg kun skal arbejde med mennesker og virksomheder, der har noget på spil!

Så har du noget på spil, bør du læse videre…

Hvad indeholder pakken…

Jeg tilhører den gruppe af eksterne samarbejdspartnere, som kan hjælpe på basis af både viden og ikke mindst praktisk erfaring. Det vil sige, at mit arbejde ikke alene baserer sig på en teoretisk tilgang, men i stor grad på forretningsforståelse og erfaring med at arbejde med mennesker på mange organisatoriske niveauer og i meget forskellige situationer.

Det betyder blandt andet, at jeg er i stand til at udfordre vanetænkning, stilstand og selvfølgeligheder. At gøre en forskel, betyder også for mig at være en forskel. Det indebærer, at jeg arbejder på en måde, hvor jeg rokker ved og udfordrer holdninger, beslutninger og resultater. Det er ligesom en del af pakken, når man vælger mig til samarbejdspartner, og derfor bør man være både åben, motiveret og tilpas modig, når man engagerer mig. Det er nemlig i ”udfordrings- og udviklingsrummet”, at jeg befinder mig godt, er allerbedst og opnår markante resultater.

Er du fortsat med og tænker, at det er dét, du søger eller har brug for, så læs videre…

handshake of a man and a woman on a light background or handshake of two business partners

Værdier og forventningsafstemning…

Personligt handler et succesfuldt samarbejde for mig om gensidig respekt, tillid og gode værdier. Mit eget personlige og solide værdigrundlag er afprøvet gennem mange år, og jeg ønsker, at dét ses i min adfærd og min kommunikation.

På et tidspunkt sagde en kunde til mig, at jeg er en venlig ”no bullshit” person, som formår at kombinere det resultatorienterede med empati og positiv energi. Det passer nok helt godt på mig som type, og jeg er glad for, at han huskede det venlige. For det at være flink og rar kan sagtens kombineres med at skabe forandringer og være målrettet.

En forudsætning for et godt samarbejde er en klar forventningsafstemning og tillid. Derfor går jeg aldrig ind i en opgave uden at der føles en gensidig god kemi, er en samstemmende opfattelse af målet og en gensidig forpligtelse til og håndslag på, at sætte vilje og handling bag ordene.

Som bekendt giver viljen til at ville, evnen til at kunne!

Derfor, hvis du stadig læser med, tag fat i mig, lad mig høre om dine tanker, mål og udfordringer, og lad os tage en ærlig og uforpligtende snak om hvad jeg kan byde ind med, og se om vi sammen kan komme i mål.

Lev dit liv 100% og husk, at de bedste resultater kommer ikke tilfældigt!

Lars

Lidt fra erfaringsrygsækken:

Selvstændig siden 2001, ledende stillinger indenfor salg og marketing i nationale og internationale koncerner, omfattende antal kurser i både Danmark, England og USA, diplomuddannet i forhandlingsteknik, certificeret i High Performance person- og team analyser, certificeret coach, nomineret til marketingspriser nationalt og internationalt, aktiv i bestyrelser, advisory boards, mentornetværk og juryer.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.