8 styrker som forudsætter NUL talent

Ofte sætter vi lighedstegn mellem succes og talent!

Men i virkeligheden skabes succes ikke af talent alene. Vi kan opleve, at et enormt talent bliver spildt, men også at den undervurderede overrasker positivt. Altså er det flere elementer end talentet, som afgør resultatet, hvilket jeg ganske ofte har oplevet.

Vi har alle som udgangspunkt en vis portion af muligheder, og forskellen på resultatet, kan være evnen til at gribe og bruge dem.

Du har en række muligheder, som du selv kan styre og som forudsætter nul talent og som har en KÆMPE indflydelse på dine resultater og din succes.

  1. Passion. Har du den, så er alt i princippet muligt. Det modarbejder samtidig de udfordringer der forhindrer dig i at nå dit mål.
  2. Attitude. Det er helt op til dig at holde momentum – ingen andre kan gøre det for dig. En kraftfuld attitude styrker nemlig dit personlige talent og dine evner, samtidig opvejer det dine mindre stærke sider.
  3. Kropssprog. Hvordan du bevæger og udtrykker dig i selskab med andre former din personlighed og måden du bliver opfattet på. Brug dit kropssprog bevidst, og vær opmærksom på, at du ikke behøver lave om på dig selv, for at det virker.
  4. Energi. Alle har energi de kan investere i at nå et mål. Sørg for at du er bevidst om, hvilket mål du går efter, og hvor og hvordan du bruger din energi. Husk, at god energi smitter.
  5. Vær modtagelig. Lyt godt efter, lær af den feedback du får og anerkend andres succes.
  6. Kom til tiden. Punktlighed er en vigtig evne, som forudsætter organisering og planlægning, som direkte medvirker til bedre resultater. Tænk på, at det at komme i god tid ikke er spildtid, men giver ro, overblik og mindre jag.
  7. Vær forberedt. Det er kun dig, som kan give dig selv den tid og det rum du har brug for til forberedelse. Det gør en positiv forskel! Gør det til en vane at forberede dig, og husk; ingen forberedelse er at vælge at være uforberedt.
  8. God arbejdsmoral. Det handler ikke om at arbejde meget, men arbejde hårdt og målrettet, når det er rigtigt og vigtigt. Nogle gange skal et mindre talent løftes af en større arbejdsindsats, men evnen til at prioritere og strukturere gør det langt hen af vejen.

Husk, at talent i sig selv aldrig er nok for at få succes. De allerbedste læner sig ikke tilbage og nøjes med de evner, de er født med, og lader tilfældighederne afgøre udfaldet af deres indsats og liv. De dykker et lag længere ned, for at få så meget som muligt ud af deres talent og evner.

Prøv de 8 oplagte styrker eller nap én enkelt ad gangen. Jeg vil godt garantere dig, at det på sigt vil skabe værdi og positiv forandring for dig.

Rigtig god fornøjelse og del gerne dine erfaringer med mig.

Husk, de bedste resultater kommer ikke tilfældigt!

Kan du lide hvad du læser?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev, så får du melding hver gang vi poster nye indlæg til hjemmesiden.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.