1:1 forløb

Det handler om dig

Vi kender alle til situationer og perioder i vores liv, hvor vi oplever at vores potentiale ikke udfoldes, at vi har mistet fokus, motivation eller har vanskeligt ved at beslutte og prioritere. De fleste mennesker har svært ved selv at ændre og fastholde disse, situationer til noget mere positivt og permanent.

I de situationer bør og kan du overveje at inddrage en coach og sparringspartner som professionelt kan bidrage til at du når dine mål.

Einstein sagde engang ”Nothing happens until something moves”. For at ændre noget, så skal man træffe en beslutning og sætte i gang – og det hjælper jeg dig med.

Mine egne livs- og erhvervserfaringer samt solide kompetencer er din garanti for, at jeg forstår situationen og udfordringen og ikke mindst, at jeg kan bidrage med at få den løst. En vigtig opgave i vores samarbejde er at vi skaber et fortroligt rum, hvor du kan være dig selv og udtrykke tanker, holdninger og idéer. Dit helt eget personlige udviklingsrum.

Sammenhænge og overblik

Efter at have gennemført mange 1:1 forløb er det min erfaring, at det er afgørende for et godt resultat at egen selvopfattelse og selvindsigt indgår fra start. Hvordan ser du dig selv i forhold til den opgave du stiller?

Undersøgelser viser, at langt de fleste mennesker gerne vil udfordres og modtage en åben og ærlig feedback, som skaber mulighed for selvrefleksion og samtidig inddrager nye perspektiver. Knap så mange mennesker ved, at det at analysere, prioritere og eksekvere en forandring for sig selv vil være baseret på krævende spørgsmål og modige svar.

For at finde sammenhænge og skabe et overblik afdækker jeg nogle specifikke områder i 1:1. Det handler om dig, din personlighed, din adfærd, din kommunikation og dernæst din evne til at bruge dig selv og dit potentiale.

Dig 2.0.

Når vi arbejder sammen, så handler det om, at du når dine personlige mål, håndtere dine udfordringer og bliver en styrket version af dig selv. Vi bruger din udfordring og dine mål til at definere dit oplagte og realistiske potentiale.

Oplevelsen af at man udvikler og flytter sig kan af mange opleves som om, man bliver en opdateret version 2.0 af én selv. Beslutnings- og handlekraft styrkes, der skabes overblik og etableres nye muligheder og bedre resultater. Det giver et klik inde i dig, hvor det hele falder i hak og giver mening.

Et rigtig godt 1:1 samarbejde forudsætter:

At du

… Og at jeg

Tænker du at 1:1 er noget for dig, så er du meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak, så kan vi sammen afklare, om jeg er den rette sparringspartner og coach for dig.

Min garanti til dig er, at hvis jeg kan mærke at du vil det, så kan jeg hjælpe dig.

Glæder mig til at høre fra dig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.