Erhvervssparring

Mærkbar forskel og værdi

At benytte en ekstern sparringspartner kan være en rigtig god investering, hvis du vel og mærke er motiveret for det og har tænkt over, hvad du ønsker at få ud af det.

Det er min erfaring, at mange bliver positivt overraskede over den proces og de resultater, der opnås ved at engagere en ekstern sparringpartner. Når man inviterer en sparringspartner ind i virksomheden, er der fordele som f.eks.:

Trust in Business Relationship, Trusted Partner

Tillid afgørende

Det væsentlige ved en ekstern sparringspartner er, at vedkommende byder ind med en viden og erfaring, som medvirker til at sikre et højt udbytte og faglig sparring. Det bør være en person med pondus og selvtillid, som kan give en ærlig og modig sparring.

Vær opmærksom på, at det også kræver noget af dig at sige ja tak og lukke op for det mod- og medspil.

Det handler nemlig også om, at sparringspartneren får lov at blive en del af holdet, og at der opbygges relationer og tillid, så rummet til udvikling bliver trygt og givende. Denne relation skaber forudsætning for et succesfuldt resultat. Den skaber forudsætningen for en fælles referenceramme og medvirker til ensartet og gensidig forståelse af virksomhedens DNA, udfordringer og mål.

De kompetencer jeg byder ind med

Erhvervserfaring, analytisk tæft, en god forretningsforståelse og viden indenfor markedsføring, salg og strategi, gør at jeg typisk involveres i emner der vedrører:

Hvid jeg har sagt ja, er det fordi, jeg tror på det

Afgørende elementer i et tillidsfuldt samarbejde er for mig, at de personlige værdier og faglige forventninger er afstemt. At det danner et solidt og trygt afsæt til at gå videre med en ens opfattelse af sparringens formål og omfang. Det er afgørende, at jeg kender mit mandat i processen og kan navigere i den rigtige retning i forhold til opgavens forløb og mål.

Du kan være ganske tryg ved, at jeg hudløst ærligt kun siger ja til et samarbejde, hvis jeg er sikker på, at jeg kan gøre en positiv forskel og føler der er kemi – jeg vil bede dig om at gøre det samme overfor mig!

Går du aktuelt i overvejelserne om at tilknytte en ekstern sparringspartner eller nysgerrig efter at vide mere, så kontakt mig gerne uforpligtende på tlf. 31 450 850 eller e-mail: lars@ewald.dk

Husk, at de bedste resultater kommer ikke tilfældigt!

Lars

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.