Salg & Performance

De bedste resultater kommer ikke tilfældigt!

I brydigennem.nu er de gennemgående sætninger ”vilje til handling” og ”mod til forandring”.

I den del af konceptet der handler om Salg & Performance inviterer, jeg dig ind i min salgsfilosofi, hvor udgangspunktet er dig som person, dine kompetencer og dit potentiale. Det er vigtigt for mig at understrege, at det ikke er et ”quick fix” eller          ”3 hemmeligheder”, som giver dig ”salgssucces resten af livet”. Det er sund fornuft, erfaring og viden kombineret med mig som motivator, sparringspartner og coach.

Mit arbejde tager udgangspunkt i, at de bedste resultater ikke kommer tilfældigt, men er baseret på indstilling, engagement og motiverende mål. Er dette personlige ståsted afklaret, så handler resten om at tilføre de rigtige værktøjer, salgstræning og coaching.

Cirkelmodellen viser nogle af de områder, jeg fokuserer på i mit arbejde, og som har en vigtig sammenhæng i forhold til DIG, salget og kunden. Hvor du er i dit salg, hvor du kan eller skal arbejde med dit salg, er noget vi sammen finder ud af. Min garanti til dig er, at ønsker du helhjertet en positiv og permanent ændring og markante resultater fremadrettet, så garanterer jeg, at du får det.

Det handler om DIG

For optimalt at kunne udvikle sit salg og personlige salgsstrategier, er det nødvendigt at starte i den rigtige rækkefølge. I Salg & Performance er det DIG der er starten, og det betyder, at det første fokus handler om at afdække karaktertræk og kompetencer hos dig, som gør din salgs- og personprofil tydelig og udtrykker dit reelle potentiale.

Det er min erfaring efter i over 30 år at have beskæftiget mig med salg, at de bedste produkter, ydelser og koncepter kan tabes på gulvet udelukkende på grund af manglende viden om sig selv. Det skaber en reel risiko for en salgsudvikling med et fejlagtigt udgangspunkt og deraf følgende utilfredsstillende salgsresultater.

Det er afgørende, at du får et konkret og ærligt billede af dig selv i forhold til salg. Et billede som du forstår, accepterer og tager ejerskab og ansvar for. Fra det tidspunkt hvor den accept og forståelse sker, kan vi to begynde sammen at modellere, udvikle og bygge din salgsprofil med et stærkt mind-set, teknikker, værktøjer, strategier osv.

En spændende udviklings- og resultatrejse, tager sin begyndelse…

Dit salgspotentiale skal udfordres

Salg er en ganske særlig disciplin. Når du behersker den på et sikkert og stærkt niveau, så har du muligheden for at opleve, hvad jeg kalder ”flow” i dit salg. Det betyder, at du som person, dine færdigheder og de ydre forhold flyder sammen i en kraftfuld og sammenhængende proces. Det kan lyde filosofisk, men handler om til enhver tid at have en klar fornemmelse af den proces man er midt i, og en god fornemmelse af hvor den skal tages hen.
Det er dét, du skal sigte efter at nå og fastholde.

For at opnå dette niveau som sælger, kræver det, at du forstår de interne og eksterne sammenhænge i salgsprocessen.
De interne sammenhænge handler om, at de mål vi har sat, tager afsæt i dig. Når den base er på plads, vil træningen og den personlige coaching bevirke, at dine resultater i sig selv virker stærkt motiverende for din videre udvikling.

Men først skal der arbejdes for at komme dertil…

I min verden kalder jeg en del af processen for Kalibrering & Kundestrategi. Det er dét område, hvor det bliver til finmekanik, og man justerer og retter detaljer for at optimere sit salg. Den proces og træning forudsætter dog den forudgående proces i cirkelmodellen. At du forstår og behersker din egen salgsproces fra A til Å, så du evaluerer dig selv og din kompetencer rigtigt og ikke bruger energi og ressourcer på forkerte områder af dig selv og dit salg.

Er vi der, og det skal jeg nok hjælpe dig med at vurdere; så kan jeg fortælle dig, at salgskalibrering løfter erfaringsmæssigt resultaterne markant. Det forudsætter noget forarbejde af dig, men det er indsatsen værd.

Hvad og til hvem?

Konceptet har fokus på alle salgets aspekter. Det vil sige, at du vil få værdifuld viden, udvikling og udfordringer gennem cases, modeller og konkrete værktøjer, som når hele vejen rundt om salget, f.eks.

Brydigennem.nu – Salg & Performance

er naturligvis for alle som er interesserede i salg, men følgende grupper vil umiddelbart kunne drage stor fordel af konceptet:

Hvad gør du så nu…

Uanset hvor du er med salget, så er Brydigennem.nu – Salg & Performance et brugbart, konkret og værdiskabende koncept som skaber resultater

Jeg har ikke på forhånd færdige pakkeløsninger. Metoder og værktøjer bliver altid sammensat og tilpasset i forhold til udfordringen og dig som person. Du kan med fordel holde øje med webinarer, kurser m.m., som jeg afholder, og hvor det er tydeligt angivet, hvem aktiviteten primært henvender sig til. Aktivitetsoversigt er HER

Såfremt du har spørgsmål eller ønsker en konkret vurdering af din udfordring inden du beslutter dig, så er du velkommen til at kontakte mig. Du kan eventuelt booke et gratis telefonmøde HER

Jeg lover dig en 100% uforpligtende snak, og svar du kan bruge til noget.

Tilmeld dig nyhedsbrevet Salg & Performance; så er du godt i gang med at styrke din egen salgsprofil og dine salgsresultater.

Rigtig godt salg – vi ses!

Lev dit liv 100% og husk, at de bedste resultater kommer ikke tilfældigt!

Lars

Få dit salg til at vokse

- gratis viden og træning!

Meld dig til mit nyhedsbrev og få inspiration, værktøjer og metoder som forbedrer og styrker dit salg.

Bliv en del af en salgsfilosofi, hvor du og din personlighed er nøglen til salgssucces.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.